Sessions de parella | LAURA FOTOGRAFIA
16374
post-template-default,single,single-post,postid-16374,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sessions de parella

Paula i Jordi

Sessions de parella a Lleida

Quan em demanen sessions de parella, sigui una ocasió especial o una pre-boda, sovint em trobo que la noia em diu: “A ell no li agraden massa les fotos” .

Això suposa un repte per mi, que intento superar en cada sessió. Quan conec a la parella, intento trencar el gel per a que agafin confiança i així fer que la sessió sigui natural, dinàmica i amena.

Al principi sembla que els hi costa, per que no saben molt be que fer. Però de seguida agafen confiança i arriba un punt que s’obliden de tu, de que hi ets. I, allí, es on surt la màgia.

La Paula i el Jordi em contacten a arrel d’un xec regal que ell va agafar. Volien una sessió natural, on es reflexés l’amor, la confiança i la felicitat que desprenen junts.

Com a resultat, a mitg camí dels preparatius de boda, han tingut aquest record de parella.

Un record plasmat en unes imatges que es poden tocar.

Podeu veure més imatges de la sessió de la Paula i el Jordi aquí.

Preboda Lleida

I a vosaltres,  que us agradaria que reflectissin les vostres imatges? Sou més romàntics, vergonyosos o bé més espontanis com la Gemma i el Francesc?

Esperem que us agradi i si es així compartiu a les vostres xarxes 😉

Sense Comentaris

Deixa el teu comentari