fotografia mascotas

Les sessions de mascotes són la forma més bonica i divertida de mantenir un record per sempre del nostre/a amic/a més fidel. Farem de la sessió una estona divertida, jugant amb ells, que se sentin còmodes i en confiança, prioritzant el seu benestar i treballant amb ells amb el reforç positiu.

I tu també podràs retratar-te amb el teu millor amic si ho desitges. Captaré l’essència del moment i l’afecte que us uneix de la forma més natural possible, i guardaràs aquestes imatges com un tresor tota la teva vida.

ON ES FA?

Les sessions de mascotes es poden realitzar en el nostre estudi, totalment preparat per a les seves necessitats, més artístic o natural, o en exteriors, a l’aire lliure, en el vostre lloc favorit.

 

QUE INCLOU?

Inclou tant el temps invertit en la pròpia sessió com en el temps dedicat a la selecció i edició de les imatges, i el temps de consulta.
Es lliuren 10 imatges editades en alta qualitat en format digital. Sempre que es desitgi, es pot ampliar el paquet amb més imatges, àlbum, quadres, impressions, etc.
A més, inclou una xapa de I Love Peluts en col·laboració amb les protectores de Lleida, i si ho desitges, podràs adquirir més el dia de la sessió.

 

QUAN I COM HAIG DE RESERVAR?

Per a aquest tipus de sessió és suficient reservar amb 3 setmanes d’antelació mínim.
Per a formalitzar la reserva és necessari fer una transferència en concepte de paga i senyal.