Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
New Born informació
15677
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15677,page-child,parent-pageid-15391,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

.

T’imagines com serà la sensació de tenir per primera vegada al teu nadó entre els teus braços?

El seu petit petit cos arraulint, la seva olor, el seu tacte suau i envellutat. I aquell contacte pell amb pell que tant necessitareu tots dos.

La teva veu i la teva olor faran que se senti tranquil, feliç i protegit.

Durant els primers 15 dies de vida del teu nadó, les seves postures seran les mateixes que les que tenia a la teva panxeta.

Ara, tanca els ull i imagina …

Imagina’t poder veure una i altra vegada les imatges del teu nadó arraulit tal com ho va estar en el teu ventre

Un preciós record per a tota la vida. 

.

.

ON ES REALITZA LA SESSIÓ?

.

Les sessions newborn es realitzen en estudi, i en casos concrets es pot realitzar a domicili. Sempre al matí.

.

.

QUANT DURA LA SESSIÓ?

.

Una sessió newborn sol ser llarga, poden durar entre 3 i 4 hores ja que la major part del temps s’inverteix en assegurar-nos que les necessitats del nadó estan cobertes per poder dur a terme la sessió de manera òptima, donar-li de menjar, canviar-lo, tranquil·litzar-lo i que estigui ben adormit. Ens adaptarem al que el nadó demani en cada moment, amb paciència i tranquil·litat.

.

L’estudi està preparat amb totes les comoditats per a que el matí que dediquem al petit, sigui el més confortable possible tant pel nadó com pels pares.

.

.

QUIN ÉS EL MILLOR MOMENT PER FER LES FOTOS?

.

Es considera nadó un bebè durant els seus primers 15 dies de vida, l’ideal és fotografiar entre els 6 i 10 dies però no després dels 15 dies.

Durant els primers dies el nadó encara manté la flexibilitat de quan es trobava al ventre, la seva posició fetal natural i per tant és més fàcil que adopti les posicions desitjades i manejar mentre està adormit. Més endavant solen canviar la son, estan més desperts, comencen els còlics, gasos, etc., i tot això fa molt difícil la sessió.

.

.

HEM DE PORTAR ALGUNA COSA?

.

No cal que porteu res. Disposo de tot l’attrezzo necessari per a cada sessió de fotos. Però si teniu algun gorreta / manta / conjunt que considereu especial i voleu que utilitzi en alguna foto, evidentment no hi haurà problema!

.

.

PODEN PARTICIPAR ELS GERMANS?

.

, tot i que és recomanable que el germanet només estigui durant l’estona que se’ls fotografiarà junts. Les sessions són llargues i els nens s’aborreixen tanta estona, això provoca que es posin nerviosos i es trenqui la calma que és necessària per a aquest tipus de sessions.

Al costat de l’estudi hi ha un parc on poden esperar amb el pare o un familiar mentre treballem només amb el nadó.

.

.

I ELS PARES, PODEM SORTIR A LES FOTOS?

.

És clar que sí, és un moment únic i que agrairan tenir en un futur una foto amb el seu nadó en els seus primers dies de vida.

.

.

QUÈ INCLOU?

.

Inclou tant el temps invertit en la pròpia sessió, com el temps dedicat al muntatge i preparació de l’estudi i l’attrezzo, la selecció i edició d’imatges, maquetació de l’àlbum i el temps de consulta.

.

.

M’HE DECIDIT, QUAN I COM HEM DE RESERVAR?

.

És molt important fer la reserva durant l’embaràs, com a molt tard un mes abans de la data prevista del naixement, per així poder garantir un forat a la meva agenda. Un cop hagi nascut el nadó, heu d’avisar al dia següent i així, poder organitzar la cita.

.

Per formalitzar la reserva cal fer una transferència en concepte de paga i senyal.

Es important recordar que la nostra trajectòria i formació ens fa prioritzar en aquestes sessions sempre

sempre treballem amb postures naturals i tinguen la total seguretat del nadó, mai es faràn postures o moviments que el nadó no pugui fer.

.

Per a més informació sobre els packs i tarifes, contacteu amb mi.