Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
LAURA FOTOGRAFIA | New Born informació
15677
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15677,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

T’imagines com serà la sensació de tenir per primera vegada al teu nadó entre els teus braços?

El seu petit petit cos arraulint, la seva olor, el seu tacte suau i envellutat. I aquell contacte pell amb pell que tant necessitareu tots dos.

La teva veu i la teva olor faran que se senti tranquil, feliç i protegit.

Durant els primers 15 dies de vida del teu nadó, les seves postures seran les mateixes que les que tenia a la teva panxeta.

Ara, tanca els ull i imagina …

Imagina’t poder veure una i altra vegada les imatges del teu nadó arraulit tal com ho va estar en el teu ventre

Un preciós record per a tota la vida. 

 

 

ON ES REALITZA LA SESSIÓ?

 

Les sessions newborn es realitzen en estudi, i en casos concrets es pot realitzar a domicili. Sempre al matí.

 

 

QUANT DURA LA SESSIÓ?

 

Una sessió newborn sol ser llarga, poden durar entre 3 i 4 hores ja que la major part del temps s’inverteix en assegurar-nos que les necessitats del nadó estan cobertes per poder dur a terme la sessió de manera òptima, donar-li de menjar, canviar-lo, tranquil·litzar-lo i que estigui ben adormit. Ens adaptarem al que el nadó demani en cada moment, amb paciència i tranquil·litat.

L’estudi està preparat amb totes les comoditats per a que el matí que dediquem al petit, sigui el més confortable possible tant pel nadó com pels pares.

 

 

QUIN ÉS EL MILLOR MOMENT PER FER LES FOTOS?

 

Es considera nadó un bebè durant els seus primers 15 dies de vida, l’ideal és fotografiar entre els 6 i 10 dies però no després dels 15 dies.

Durant els primers dies el nadó encara manté la flexibilitat de quan es trobava al ventre, la seva posició fetal natural i per tant és més fàcil que adopti les posicions desitjades i manejar mentre està adormit. Més endavant solen canviar la son, estan més desperts, comencen els còlics, gasos, etc., i tot això fa molt difícil la sessió.

 

 

HEM DE PORTAR ALGUNA COSA?

 

No cal que porteu res. Disposo de tot l’attrezzo necessari per a cada sessió de fotos. Però si teniu algun gorreta / manta / conjunt que considereu especial i voleu que utilitzi en alguna foto, evidentment no hi haurà problema!

 

 

PODEN PARTICIPAR ELS GERMANS?

 

, tot i que és recomanable que el germanet només estigui durant l’estona que se’ls fotografiarà junts. Les sessions són llargues i els nens s’aborreixen tanta estona, això provoca que es posin nerviosos i es trenqui la calma que és necessària per a aquest tipus de sessions.

Al costat de l’estudi hi ha un parc on poden esperar amb el pare o un familiar mentre treballem només amb el nadó.

 

 

I ELS PARES, PODEM SORTIR A LES FOTOS?

 

És clar que sí, és un moment únic i que agrairan tenir en un futur una foto amb el seu nadó en els seus primers dies de vida.

 

 

QUÈ INCLOU?

 

Inclou tant el temps invertit en la pròpia sessió, com el temps dedicat al muntatge i preparació de l’estudi i l’attrezzo, la selecció i edició d’imatges, maquetació de l’àlbum i el temps de consulta.

 

 

M’HE DECIDIT, QUAN I COM HEM DE RESERVAR?

 

És molt important fer la reserva durant l’embaràs, com a molt tard un mes abans de la data prevista del naixement, per així poder garantir un forat a la meva agenda. Un cop hagi nascut el nadó, heu d’avisar al dia següent i així, poder organitzar la cita.

Per formalitzar la reserva cal fer una transferència en concepte de paga i senyal.

Es important recordar que la nostra trajectoria i formació ens fa prioritzar en aquestes sessions sempre

sempre treballem amb postures naturals i tinguen la total seguretat del nadó, mai es faràn postures o moviments que el nadó no pugui fer.

Per a més informació sobre els packs i tarifes, contacteu amb mi