Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
LAURA FOTOGRAFIA | smash cake informació
15654
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15654,page-child,parent-pageid-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Smash Cake Lleida

La sessió Smash Cake és una sessió divertida i molt pringosa amb la qual celebrarem el seu aniversari d’una manera diferent i única, la qual recordareu tota la vida.

 No us heu de preocupar per res. Jo mateixa m’encarrego de l’attrezzo i el pastís. Només heu de portar al vostre petit disposat a menjar, jugar, embrutar-se i a divertir-se destrossant el deliciós pastís.

 

QUANT DURA LA SESSIÓ?

La sessió dura aproximadament una hora, ¡depèn de la pressa que tingui el vostre petit de destrossar el pastís!

 

QUÈ INCLOU?

Inclou tant el temps invertit en la pròpia sessió com el temps dedicat al muntatge i preparació d’aquesta, el pastís, el vestuari i l’attrezzo, la selecció i edició d’imatges, i el temps de consulta.

Es regala la corona d’aniversari a triar en diversos models i es lliura un collage imprès en un quadre de fusta preciós.

Després el podreu banyar ja que disposem de banyera, tovallola, etc.

 

 

QUAN I COM HEM DE RESERVAR?

Per a aquest tipus de sessió és suficient reservar amb 3 setmanes d’antelació mínim.

No cal que sigui el mateix dia de l’aniversari.

 

Per formalitzar la reserva cal fer una transferència en concepte de paga i senyal.

Per a més informació i tarifes contacteu amb mi.