Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Una mica de mi
15394
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15394,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Quan mires una fotografia, et ve un record a la ment, et provoca un somriure, enyorança, tristesa, alegria. No és només una imatge.

Per a mi, la fotografia, és la captura d’un moment únic que no tornarà a repetir-se, un lloc amb encant, una mirada perduda … És el record perpetu, la captura d’un record.

Sempre m’ha agradat la fotografia, m’apassiona, sóc de les que porta una càmera a sobre sempre, a tot arreu! Fins que em vaig decidir, em vaig llançar a portar la meva passió una mica més lluny.

Gaudeixo cada moment que dedico a la fotografia, però quan més em hipnotitza és quan realitzo nounats, tan petits, la seva pell, els seus gestos, desprenen una calidesa i una màgia que enamora.

Podria definir-me com somiadora, inquieta, perfeccionista i amb el cap sempre en marxa amb noves idees.

Continúo formant-me dia a dia, aprenent de mi, del que faig, com i com m’agradaria que sigues. Per mi, seguir adquirint coneixements en aquesta professió es essencial, ja que ens dediquem a capturar els records de la gent, i els records han de desprendre màgia, una fotografia t’ha de transportar al lloc i al moment.